Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

23.06.2022 11:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

За останню добу ситуація на Запорізькому напрямку не зазнала суттєвих змін. Активних бойових дій ворог у нашій області не вів. Але при цьому окупанти продовжують обстрілювати підрозділи наших військ для того, щоб не допустити перекидання українських сил на інші напрямки. Зокрема відомо, що впродовж минулої доби противник, використовуючи ствольну та реактивну артилерію, здійснив тридцять сім обстрілів позицій українських захисників вздовж усієї лінії зіткнення.

Окрім того, ворог продовжує вести позиційну оборону, облаштовує опорні пункти на основних дорожніх напрямках та посилює інженерно-фортифікаційне обладнання на тимчасово зайнятих територіях.

Не забуває противник і про інформаційний фронт, на якому продовжує вести нечесну боротьбу. За інформацією від військових, на території Запорізької області окупанти поширюють дезінформацію про те, що українська влада начебто віддала наказ про затоплення функціонуючих шахт разом з працюючими там людьми. Ці абсурдні заяви абсолютно не відповідають дійсності і направлені виключно на дискредитацію нашої влади та на пошук підтримки проросійських настроїв серед шахтарів.

Тому не довіряйте ворожій пропаганді і користуйтеся лише перевіреними джерелами інформації!

Бережіть себе та свій інформаційний простір.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!