Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

29.06.2022 11:45

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Протягом минулої доби ситуація на фронті на Запорізькому напрямку суттєво не змінилася. Відомо, що, як і раніше, ворог готує окуповані території до кругової оборони, а на основних дорожніх напрямках обладнує опорні пункти. Також противник продовжує вести позиційну оборону та здійснює вогневе ураження позицій наших військ. Мета таких ворожих дій - скувати українських бійців і не допустити їхнього перекидання на інші напрямки. Так впродовж минулої доби окупанти здійснили п’ятдесят два артилерійських обстріли позицій наших захисників вздовж усієї лінії зіткнення.

При цьому, за інформацією української розвідки, рашистські солдати вживають алкоголь, самовільно полишають бойові пости та навіть здійснюють розправи над вищим командуванням. Причина такої поведінки (яка, до речі, набирає масового характеру) – це небажання брати участь у бойових діях проти України. І це стосується навіть тих солдат, які вже воювали на території інших країн. Як повідомляють наші військові, саме через такі дії окупантів у ворожих підрозділах на постійній основі працюють комісії вищих штабів.

Тож, як бачимо, окупанти чудово розуміють, що даремно прийшли на українську землю і що нічого хорошого, окрім безславної загибелі, їх тут не чекає.

Віримо у нашу перемогу і в найкращих у світі українських захисників і захисниць.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!