Щодо ремонту запорізьких доріг

07.07.2022 20:20

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Для того, щоб у місті стабільно функціонувало транспортно-логістичне сполучення (яке є важливим як для економіки, так і для забезпечення потреб військових), ремонт міських доріг продовжується і в умовах повномасштабної війни.

У першому півріччі поточного року діяльність сфери дорожнього господарства була направлена на виконання поточного середнього та ямкового ремонтів доріг, а також на забезпечення належного санітарного стану вулично-шляхової мережі міста. Так, середнім ремонтом було відремонтовано ділянки доріг на двох вулицях (а це 1890 квадратних метрів доріг), а ямковим ремонтом було відновлено майже 11 тисяч квадратів на сто п’ятдесят одній вулиці.

Що стосується ремонту внутрішньоквартальних доріг, то у зв’язку із запровадженням воєнного стану, такі роботи цьогоріч поки що не виконувались. Але вже у другому півріччі планується відремонтувати 8 600 квадратних метрів асфальтового покриття прибудинкових та внутрішньоквартальних проїздів у Вознесенівському районі та майже 14 з половиною тисяч у Хортицькому районі. Також цього року заплановано ремонт трьох тисяч п’ятисот квадратів внутрішньоквартальних доріг у Заводському районі. А у третьому кварталі поточного року ремонтні роботи планується виконати у Олександрівському районі міста.

Віримо в те, що війна не стане на заваді нашим планам. Адже ми впевнені в наших Збройних силах і в нашій перемозі.

Усе буде Україна.

Тихої усім ночі.