Щодо реагування на скарги запоріжців на неприємний запах у місті

22.07.2022 20:20

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

Ми продовжуємо вирішувати питання щодо смороду, на який скаржаться мешканці нашого міста. Я вже повідомляв вам про те, що нами встановлено адреси, за якими ведеться діяльність, яка призводить до виникнення такого сильного неприємного запаху. За кількома з цих адрес ситуація вже стабілізувалася. А от ще кілька підприємств нас не почули і продовжують труїти людей. Серед них – Завод напівпровідників та Запорізький абразивний комбінат.

Так шляхом візуального огляду з дрону було встановлено, що на території непрацюючого законсервованого заводу напівпровідників ведеться незаконна діяльність - ночами там спалюються певні речовини. Відповідне звернення до поліції та прокуратури вже готове. В руках правоохоронців воно буде в понеділок. Як ми і казали, труїти людей ми не дозволимо.

Далі. Що стосується абразивного комбінату, то його діяльність ми теж не залишимо без уваги. Ми будемо добиватися перевірки підприємства усіма можливими шляхами. І при підтвердженні правопорушень ми зробимо абсолютно усе, що від нас залежить у правовому полі, для того, щоб притягнути винуватців до відповідальності.

Ще раз дякую містянам за зворотній зв’язок по цій ситуації.

Разом переможемо.

Тихої усім ночі!