Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

19.08.2022 11:20

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Вітаю усіх християн з Преображенням Господнім – одним з дванадцяти найбільших православних свят. Нехай сьогоднішній день буде тихим, добрим та світлим для кожного з вас. Нехай ваша віра міцнішає, а молитва надає сил та терпіння. Родинного тепла вам, міцного здоров?я та достатку. І обов?язково якнайшвидшої усім нам Перемоги та мирного неба. Зі святом.

Тепер традиційно кілька слів про оперативну обстановку на лінії фронту. На Запорізькому напрямку окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на утриманні раніше зайнятих рубежів. Учора вони здійснили обстріли позицій наших військ із танків та артилерії в районах населених пунктів Гуляйпільщини, Пологівщини, а також Василівського району.

Окрім того, російські терористи продовжують чинити злочини проти мирних мешканців нашого регіону. Тільки за учора до правоохоронців надійшло 34 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури у Запорізькому районі, в місті Оріхові та навколишніх селах.

У свою чергу мужні українські воїни героїчно стримують навалу путінських військ та не дають ворогу запанувати на незалежній українській землі.

Від усього серця дякуємо нашим захисникам та захисницям за роботу. Віримо в наших українських героїв і в те, що все буде Україна!

Переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!