Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

23.09.2022 20:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Запоріжці!

У наших комунальників, співробітників керуючих компаній та представників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків зараз дуже багато роботи. З ранку до вечора вони усувають наслідки ворожих обстрілів. У тих будинках, які були ушкоджені сьогодні вночі, частину вікон вже або засклили, або закрили їх стружковими плитами.

Хочу подякувати гуманітарній місії «Проліска», яка і учора, і сьогодні допомагала нам з ремонтними матеріалами. І взагалі хочу сказати, що за останні сім місяців ми по-справжньому зрозуміли значення слів «чужої біди не буває». Адже ця війна – це наш спільний біль, а українська перемога – це наша спільна мрія, якої ми можемо досягти тільки гуртом.

І тому усі ми зараз один одному допомагаємо. Запоріжжя підтримує людей, які їдуть до нас з окупованих територій та гарячих точок, а Запоріжжю у свою чергу допомагають інші українські міста, міжнародні організації та іноземні міста-побратими. З мером одного з таких міст, фінського міста Лахті, ми мали сьогодні дуже теплу та оптимістичну онлайн-зустріч, під час якої домовилися про відновлення наших партнерських відносин. А ще чекаємо пана мера у нас в гостях після нашої Перемоги.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Тихої усім ночі.