Міжнародний день лікарів

03.10.2022 20:20

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Сьогодні Міжнародний день лікарів. Людей, які завжди поруч. Людей, які рятують життя. Людей, які працюють з величезним навантаженням. Особливо зараз, в умовах цієї страшної війни.

Минулої п’ятниці, коли наше місто спіткала страшна трагедія, запорізькі лікарі отримали новий виклик долі. Цілий день вони приймали нових і нових поранених і без перепочинку робили усе можливе і неможливе для того, щоб зберегти постраждалим людям життя.

На цей час у лікарнях Запоріжжя ушпиталено 76 людей, які знаходилися в обстріляній рашистами гуманітарній колоні. На жаль, переважна більшість з них перебуває у важкому та середньому станах. І за кожне життя, за кожного пацієнта наші лікарі боряться, не жаліючи ні сил, ні власного здоров’я. Просто Люди з великої літери.

Дорогі лікарі! Ви рятуєте і військових, і цивільних, і дорослих, і дітей. Ви робите так, щоб одужували наші поранені воїни. Ви лікуєте тих, хто вирвався до Запоріжжя з окупованих територій та гарячих точок. Ви цілодобово чергуєте на «Епіцентрі», щоб надавати невідкладну допомогу усім, хто їде до нашого міста за порятунком. Ви допомагаєте з’являтися на світ новим людям.

Дякуємо за те, що стоїте на варті людського життя. Дякуємо за ваш труд. І дякуємо за 1685 малюків, яким ви допомогли народитися з початку війни.

Зараз у кожного з нас свій фронт і разом ми обов’язково Переможемо!

Тихої усім ночі.