У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою

24.11.2022 14:30

Комунальники продовжують дбати про чистоту міста. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. У Шевченківській районній адміністрації зокрема розповіли про те, що було виконано на території за останній тиждень.

Так, виконано аварійний поточний ремонт зливової каналізації по вул. Іванова, а також ліквідовано стихійні звалища по вул. О. Поради, вул. Тульській, навантажено й вивезено гілля по вул. Центральній. Видалено порослі по вул. Героїв 55-ї бригади, вул. Виробничій.

Також проведено поточний ремонт тротуарів по просп. Моторобудівників, обрізку та видалення дерев за адресами: вул. Бочарова, вул. Миколи Корищенка та вивезено листя по вул. Деповській та вул. Круговій.

Крім того, минулого тижня проведено рейд по боротьбі зі стихійною торгівлею. Складено на порушників протокол за ст. 160 АК України, який передано для розгляду до суду.

Здійснено виїзди по місцях розташування автозаправних станцій з метою визначення забезпечення об’єктів альтернативними джерелами живлення (генераторами) за адресами: траса Харків - Сімферополь; траса Запоріжжя - Донецьк; вул. Авраменка; вул. Дачна; вул. Вороніна; вул. Ігоря Сікорського; вул. Чарівна; вул. Червона; вул. Іванова для опрацювання питання роботи об’єктів у разі знеструмлення.