З Днем Збройних Сил України!

06.12.2022 12:56

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Сьогодні вранці ми з вами прокинулися у вільному українському Запоріжжі. Зробили свої звичні справи. Пішли на работу. Сіли за навчання.

Сьогодні ми з вами продовжуємо жити. Жити на рідній козацькій землі, куди не ступала і (ми впевнені, що і не ступить) нога окупанта.

І все це завдяки нашим воїнам, які вже 286 днів незламно захищають рідну країну. Воїнам, у яких сьогодні професійне свято - День Збройних Сил України.

Вітаємо наших захисників та захисниць. Кожен з вас - це народний герой, а аббревіатура ЗСУ - це для всіх українців символ сили, мужньості та неймовірної стійкості духу.

Зараз ми з повним правом можемо говорити про те, що за останні вісім років в нас народилася нова українська армія. Армія, яка не просто вміє вправно захищатися, а армія, яка вже гучно заявила про свої амбіції стати кращою армією Європи. Всі ми пам'ятаємо, як рашисти заявляли про «Київ за три дні». І всі ми бачимо, як вони просто зламали зуби об залізний кулак Збройних Сил України.

Сьогодні для мене великою честю було особисто привітати наших воїнів, потиснути їм руки та вручити відзнаки виконкому Запорізької міської ради Ордени Пошани.

Дякуємо кожному з вас. Молимося за вас. Ви – наша гордість та наша незламна стіна.

Зі святом! Міцного вам здоров'я, надійних янголів-охоронців і нових й нових перемог! Ви – найкращі! Чекаємо додому з Перемогою!

Слава Україні!

Героям слава!