«Затишна домівка» отримала допомогу від міжнародних партнерів

08.12.2022 16:20

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Світова спільнота продовжує підтримувати Запоріжжя.

Завдяки нашій співпраці з міжнародними благодійними організаціями запорізький центр соціальної підтримки для дітей та сімей «Затишна домівка» отримав дуже важливий вантаж від дитячого фонду ЮНІСЕФ. Це набори побутової хімії, особистої гігієни, засоби гігієни для малюків, канцелярія та набори психолога.


Нагадаю, що «Затишна домівка» - це заклад, який гостинно приймає у себе внутрішньо переміщених осіб, мам з дітьми, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також мам з дітьми, які постраждали від насильства.

Зараз у центрі проживають 9 матерів та 17 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах або постраждали від насильства, та 5 осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які були вимушені рятуватися від війни. Вся отримана від міжнародних партнерів допомога стане їм в неабиякій нагоді.

Ми дуже вдячні нашим надійним партнерам за те, що у такі важкі часи вони підставляють нашому місту своє надійне плече. Окремо дякуємо за увагу до центру «Затишна домівка» та за вияв тепла до наших дітей.

З такою потужною підтримкою ми обов’язково з усім впораємося. Перемога буде за нами!