В Комунарському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

09.12.2022 12:00

В Запоріжжі продовжуються роботи з благоустрою міста. Зокрема, про свою діяльність за тиждень розповіли представники Комунарського району.

Так, у рамках підтримки благоустрою на території району робітники райадміністрації провели нараду з головами ОСББ та ЖБК щодо дотримання санітарного стану на прибудинкових територіях, а також організованого збору опалого листя для його вивезення.

Також впродовж тижня підготовлено документи щодо передачі 4 трансформаторних підстанцій до оперативного управління КП «Запоріжміськсвітло».

Ведеться робота з встановлення на вулично-шляховій мережі району дорожніх знаків.

Підрядною організацією ведуться роботи з заміни аварійної тротуарної плитки по вул. Чумаченка, 34а, вул. Північнокільцевій, 15.

Триває вивезення опалого листя з прибудинкових територій. Станом на 8 грудня вивезено близько 700 тонн листя.

Продовжуються роботи з ліквідації стихійних звалищ. Наразі вивезено 90 тонн сміття.

Також 8 грудня проведено спільний з інспекторами з благоустрою рейд з ліквідації незаконної торгівлі по вул. Північнокільцевій, 10-12. З 12 торгуючими проведено роз’яснювальну роботу про адміністративну відповідальність за торгівлю у не встановленому для цього місці та запропоновано перейти на територію ринку. Незаконну торгівлю припинено. Поліцією за тиждень складено 1 протокол за ст. 152 КУпАП.

Роботи з благоустрою на території Комунарського району продовжуються.