У Запоріжжі прибирають стихійні звалища

25.01.2023 10:20

В Олександрівському районі розпочалася ліквідація стихійних звалищ. Тільки з однієї локації, що у приватному секторі по вулиці Шевченка, зібрали та вивезли 8 тонн сміття.

Прибирання організувала голова квартального комітету №1 Світлана Мазурова. До нього долучилися найактивніші мешканці кварталу. Разом вони зібрали гілля та листя у купи. Щоб вивезти близько 20 куп гілля, знадобилося два самоскиди. Для виконання цієї роботи райадміністрація по Олександрівському району залучила підрядну організацію.

- Договір з підрядником підписано, тендер проведено. Згідно договору на весь період 2023 року передбачено понад 2 млн грн. У понеділок підрядник працював в Олександрівському районі. Вивіз стихійні звалища, де були скупчення біля контейнерів та в інших місцях. Сміття прибрали по вулицях Тургенєва, Гоголя, Жуковського і Шевченка, - зазначив голова Олександрівської райадміністрації Валерій Мостовий.

Найближчим часом в Олександрівському районі планують прибрати стихійні звалища по вулицях Першотравневій, Гоголя, Костянтина Великого та Святого Миколая.