У Запоріжжі покажуть нову виставку плакатів воєнного часу

30.01.2023 17:50

Нова виставка з серії «Плакати воєнного часу» розпочинається вже цього четверга, 2 лютого о 14:00 біля фасаду туристичного інформаційного центру. Автор чергової серії робіт – київський художник Артем Гусєв.

Артем Гусєв — графічний редактор, фахівець з візуальних комунікацій та реклами, креативний директор. Народився у Полтаві, закінчив Полтавську дитячу художню школу та архітектурний факультет Полтавського технічного університету імені Юрія Кондратюка. Живе та працює у Києві.

До війни працював з українськими/міжнародними компаніями та брендами. Отримав низку нагород на фестивалях реклами та дизайну, таких як КМФР, ADCUA, ADCEurope та інших.

З початком повномасштабного вторгнення став художником-активістом на інформаційному фронті. Використовуючи свої знання та вміння у комунікаціях, почав створювати роботи про війну в Україні.

- Війна змушує нас все переосмислити. Коли знаходиш безпечне місце, забезпечуєш первинні потреби, то починаєш шукати способи допомогти всім іншим та своїй країні. Зараз у нас кожен – боєць. Я борюся на інформаційному фронті. Мета моєї боротьби — захистити все, що я люблю. Так, як я можу і тим, що вмію. Інформуючи, мотивуючи, надихаючи, я роблю кроки до перемоги, - зазначає Артем у описі до своїх робіт.

Від початку повномасштабної війни художник робив антипропагандистські матеріали, брав участь у інформаційних кампаніях та розробив власний візуальний журнал війни в Інстаграмі.

Артем також активно займається волонтерством для ЗСУ, державних та волонтерських організацій. Отримав подяку від Міністерства Фінансів України за розробку масштабної комунікації про військові облігації.

Плакати Артема Гусєва можна буде побачити на фасаді ТІЦ, рекламній конструкції на проспекті Маяковського та на кубах по місту.

Триватиме виставка до 22 лютого.