В Олександрівському районі ведуться роботи з благоустрою

17.03.2023 10:40

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою території тривають в усіх районах. В Олександрівській районній адміністрації, зокрема, розповіли, що було виконано за тиждень – з 10 по 16 березня.

В Олександрівському районі роботи з благоустрою проводяться з метою забезпечення належного санітарного стану внутрішньо квартальних території та задля безпеки жителів. Протягом звітного періоду комунальники за адресою вул. Шкільна, 14 виконали роботи зі звалювання аварійних дерев на прибудинковій території. Біля будинків на Поштовій, 57,  Жуковського, 70б, Тургенєва, 46, Святого Миколая, 23 - навантажили, подрібнили та вивезли гілля, а на Гоголя, 124 – опале листя. Крім того, за адресами: вул. Гончарова, 121, вул. Українська, 50, вул. Фортечна, 82 були зібрані та вивезені безпечні відходи.

Окрім робіт з благоустрою території, ведеться і інша діяльність спрямована на поліпшення добробуту жителів району. Зокрема, за звітний період районною адміністрацією було укладено два договори на право користування місцями для розташування стаціонарних тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Фахівці райадміністрації співпрацювали з громадськими організаціями та волонтерами щодо допомоги одиноким, літнім мешканцям району.

Члени опікунської ради провели обстеження житлово-побутових умов недієздатної особи та належного йому майна, про що складено відповідні акти. Надано консультацію та допомогу в межах повноважень семи громадянам, які звернулись з питань опіки та піклування.