На сесії міськради було прийнято низку важливих рішень

17.03.2023 20:50

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Сьогодні на сесії міськради було прийнято низку важливих рішень.

Основні з них стосуються підтримки військових, соціального захисту людей, що постраждали внаслідок ракетних атак по Запоріжжю, та заходів з посилення безпеки містян в умовах повномасштабної війни. Ці напрямки залишаються для нас пріорітетними.

Також було прийнято нові Правила благоустрою міста та низку програм, що стосуються стану доріг, освітлення, зелених насаджень.

Окрім того, депутатський корпус підтримав низку важливих перейменувань. Тепер у місті є парк Героїв Національної гвардії України, вулиця Фанатська (екс-Добролюбова) - на честь загиблого офіцера-розвідника Івана Лєщенкова з позивним «Фанат» та вулиця Максима Здоревського (екс-Курська) – у пам’ять про майора поліції, який загинув під час вересневого ракетного обстрілу гуманітарної колони.

Ще одне рішення - позбавлення В’ячеслава Богуслаєва звання Почесного громадянина. Людина, яка співпрацювала з росіянами, не може бути почесним мешканцем славного козацького міста. Дякуємо депутатам, які підтримали цю ініціативу.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми переможемо! Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.