Міська влада продовжує діалог з мешканцями постраждалих будинків

28.03.2023 20:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Кілька годин тому ми провели зустріч з мешканцями двох багатоповерхових будинків, які 22 березня були атаковані російською ракетою.

У день, коли сталася та жахлива трагедія, біля постраждалих багатоповерхівок оперативно було розгорнуто намет міської ради, в якому працівники соцзахисту надавали людям максимальну інформаційну підтримку та консультували їх з усіх можливих питань.

Але ми розуміємо, що з часом люди потребують все нової й нової інформації, тому й організували для налагодження нашої комунікації сьогоднішню зустріч.

Разом з профільними заступниками міського голови ми відзвітували перед людьми щодо поточної ситуації по будинках, а потім відповіли на їхні запитання. Стосувалися вони стану будинків та комунікацій, можливості отримання запоріжцями, які безкоштовно поселили у себе мешканців непридатних для проживання квартир, державної компенсації за комунальні послуги, допомоги міських служб у виносі особистих речей мешканців пошкодженого житла. Також говорили про полегшення для окремих категорій громадян процедури оформлення фінансової підтримки від міста. Питання щодо внесення відповідних змін до міських програм ми, до речі, плануємо винести на розгляд позачергової сесії.

Дякуємо усім за конструктивну розмову. Тримаємо зв'язок.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.