У Запорізькій міській центральній бібліотеці покажуть фотовиставку, присвячену білорусам

24.05.2023 10:25

Нова фотоекспозиція відкривається в Запорізькій міській центральній бібліотеці на Гоголя, 66 з 26 травня. Виставка має назву «З Україною в серці» та присвячена білоруським героям, які віддали своє життя в боротьбі з російською імперією, і тим, хто продовжує цю боротьбу.

Нова фотоекспозиція відкривається в Запорізькій міській центральній бібліотеці на вул. Гоголя, 66 з 26 травня. Виставка має назву «З Україною в серці» та присвячена білоруським героям, які віддали своє життя в боротьбі з російською імперією, і тим, хто продовжує цю боротьбу.

На виставці покажуть портрети загиблих в Україні білоруських добровольців, історії їхнього життя та подвигу. Також відвідувачам демонструватимуться відеоматеріали, у яких білоруські герої розповідають, чому вони вирішили приїхати до України та вступити до лав ЗСУ.

Організаторами виставки є Благодійний фонд «Вільна Білорусь» і музей «Вільна Білорусь з Україною в серці» за підтримки Запорізької міської ради та Департаменту культури і туризму. Запрошуємо ЗМІ на відкриття.

Представників ЗМІ та всіх бажаючих запрошують на відкриття експозиції 26 травня об 10:00.