У Запоріжжі оновлюють входи до під’їздів багатоповерхівок

26.05.2023 19:45

У Запоріжжі не припиняються роботи з ремонту житлового фонду. Наразі проводиться ремонт входів до під'їздів в одному з багатоквартирних будинків, що в Дніпровському районі.

У багатоповерхівці виконується косметичне оновлення вхідних груп та поріжків. Роботи проводять співробітники керуючої компанії. Вони видалили старі оголошення, які подекуди були приклеєні біля під’їздів, підготували поверхню під фарбування: зняли шар старого покриття, яке вже полущилося, та заштукатурили там, де це було потрібно. Після чого розпочали фарбування стін у колір, який обрали мешканці будинку.

- Зазвичай така, косметична, робота планується, тоді, коли у будинку вирішені критичні проблеми. Якщо на будинку є достатня кількість коштів і критичні питання закриті, тоді можна звернути увагу на косметичні роботи, - зазначила прессекретарка керуючої компанії Валерія Ситник.

Окрім Дніпровського району, такі роботи паралельно виконуються ще й у Хортицькому. Також тривають і ремонти під'їздів. Ці роботи здійснюють за накопичені на будинку кошти.