Без названия

№79 от 28.02.2018. Дата публикации 06.03.2018

           Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування України», з метою забезпечення подальшого сталого розвитку підприємства, поліпшення транспортної інфраструктури міста та регіону, а також забезпечення будівництва пасажирського терміналу в обумовлені договором терміни, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Дозволити комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» залучити кредит у розмірі до 400,00 мільйонів гривень строком на 5 років для реалізації проекту «Будівництво пасажирського терміналу та обслуговуючих споруд КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» на вул. Блакитна, 4 у Шевченківському районі м. Запоріжжя» під місцеві гарантії.

           2. Доручити комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» провести процедуру визначення банківської установи, яка надасть кредит, згідно з вимогами чинного законодавства.

           3. Надати дозвіл директору комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» на укладання та підписання кредитного договору після погодження постійною комісією з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.).

           4. Департаменту фінансової та бюджетної політики міської ради здійснити організаційні заходи в частині надання місцевої гарантії на виконання вимог Постанови Кабінету міністрів України від 14.05.2012 № 541 «Про затвердження Порядку надання місцевих гарантій».

           5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                           В.В.Буряк