Без названия

от 24.01.2020. Дата публикации 24.01.2020

Керуючись Цивільним кодексом України, Законом України “Про місцеве самоврядуванні в Україні”, рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 №82 “Про делегування окремих повноважень щодо управління об’єктами права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя”, на підставі звернення ОСББ “Толока 37” від 24.10.2019 №14082/03-29/03, враховуючи висновок комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати за стандартизованою оцінкою в безоплатне користування за договором позички ОСББ “Толока 37” нежитлове приміщення №267 першого поверху поверху (літ.А-9) загальною площею 32,7 кв.м в будинку №37 по вул.Професора Толока, що перебуває на балансі комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7”, строком на 2 роки 11 місяців під власні потреби ОСББ “Толока 37”.

2. Комунальному підприємству “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7” укласти договір позички об’єкта, зазначеного в п.1 даного рішення, з ОСББ “Толока 37”.

3. ОСББ “Толока 37” укласти відповідні договори з постачальниками комунальних послуг, з суб’єктом (балансоутримувач будинку, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, управитель будинку тощо) договір про надання послуг та (або) сплату членських внесків на утримання будинку і споруд та прибудинкової території, та своєчасно вносити платню (внески, платежі тощо) за ці послуги у встановленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                                           В.В.Буряк

 


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про передачу в безоплатне користування за договором позички нежитлового приміщення в будинку №37 по вул.Професора Толока КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради звернувся КОНЦЕРН “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” від 28.12.2019 №5304/23 з питання передачі за стандартизованою оцінкою у безоплатне користування за договором позички нежитлового приміщення по вул.Професора Толока,37 для розташування підрозділу.

На підставі рішення сесії Запорізької міської ради від 05.10.2011 №82 “Про делегування окремих повноважень щодо управління об’єктами права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя” передача об’єктів права комунальної власності в безоплатне користування відповідно до договорів позички здійснюється на підставі рішень виконавчого комітету міської ради.

Повноваження позичкодавця комунального майна надані комунальним підприємствам щодо рухомого та нерухомого майна, яке перебуває в їх господарському віданні (на балансі).

Враховуючи висновок комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7”, щодо передачі в позичку КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” нежитлового приміщення №267 першого поверху (літ.А-9) загальною площею 32,7 кв.м в будинку №37 по вул.Професора Толока, що перебуває на балансі комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7”, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено відповідний проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про передачу в безоплатне користування за договором позички нежитлового приміщення в будинку №37 по вул.Професора Толока КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, який виноситься до розгляду на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

 

Директор департаменту                                                            О.П.Забутний