Про розірвання договору та призначення тимчасового перевізника для обслуговування автобусного маршруту №9

Рішення виконавчого комітету №443/2 від 30.11.2012. Дата оприлюднення 30.11.2012

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, враховуючи підтверджені факти систематичних порушень підприємством-перевізником умов договору від 30.12.2010 №8, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради, за систематичні порушення істотних умов договору, розірвати з товариством з обмеженою відповідальністю «Колумб-Транс» договір від 30.12.2010 №8 надання послуг з перевезень пасажирів на автобусному маршруті №9 «вул. Олімпійська – вул. Мікояна – вул. Олімпійська», в односторонньому порядку, з 01.12.2012.

2. Призначити товариство з обмеженою відповідальністю «Альянс-Авто» для роботи на автобусному маршруті загального користування №9 «вул. Олімпійська – вул. Мікояна – вул. Олімпійська» (звичайний режим руху) та укласти з 01.12.2012, на три місяці, договір надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування за формою, що додається (додаток).

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради включити маршрут №9 до переліку об’єктів конкурсу при організації проведення планового конкурсу на обслуговування автобусних маршрутів загального користування в місті Запоріжжі.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Дроздова Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                                 О.Ч.Сін


 


Прикріплені файли:

Dodatok.doc