Про розірвання договору та призначення тимчасового перевізника для обслуговування автобусного маршруту №79

Рішення виконавчого комітету №394/1 від 31.10.2012. Дата оприлюднення 31.10.2012

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, базуючись на листах автопідприємств - перевізників, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради укласти додаткову угоду про розірвання з товариством з обмеженою відповідальністю «Альянс-Авто» договору від 01.12.2011 №45 надання послуг з перевезень пасажирів на автобусному маршруті №79 «Порт ім. Леніна – вул. Мікояна», за згодою сторін, з 01.11.2012.

2. Призначити товариство з обмеженою відповідальністю «Запоріжтрансавто» для роботи на автобусному маршруті загального користування №79 «Порт ім. Леніна – вул. Мікояна» та укласти з 01.11.2012, на три місяці, договір надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування за формою, що додається (додаток).

3. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Запоріжтрансавто», на час дії тимчасового договору, на автобусному маршруті загального користування №79 (режим маршрутного таксі) використовувати тариф за одну поїздку в розмірі 2,50 грн.

4. Доручити товариству з обмеженою відповідальністю «Запоріжтрансавто» виділити звичайний режим руху на маршруті №79.

5. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради включити маршрут №79 до переліку об’єктів конкурсу при організації проведення планового конкурсу на обслуговування автобусних маршрутів загального користування в місті Запоріжжі.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Дроздова Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                                  О.Ч.Сін


Прикріплені файли:

Dodatok.doc