Про затвердження матеріалів пасажирообстеження та проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів

Рішення виконавчого комітету №14/1 від 25.01.2013. Дата оприлюднення 25.01.2013

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» із змінами і доповненнями та від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями , наказом Міністерства транспорту України від 21.01.1998 №21 «Про затвердження Порядку і умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» (зі змінами), наказами Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007 №285 «Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху», від 07.05.2010 №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорту маршруту (зі змінами), Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 15.05.1995 №21 «Про затвердження Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту», а також базуючись на результатах обстеження пасажиропотоків, проведених державним підприємством «Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут» та пропозиціях автопідприємств - перевізників, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Організувати зупинку громадського транспорту «Міська лікарня №7» напроти будинку №7 по вул. Луначарського, в обох напрямках руху.

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району:

2.1. Організувати проведення заходів з обладнання зупинки «Міська лікарня №7», визначеної п.1 даного рішення, відповідно до Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту (КДП 204/12 Україна 240-95).

2.2. Повідомити управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради про завершення заходів з обладнання та введення вищезазначеної зупинки в експлуатацію, з наданням відповідних документів.

3. Внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.04.2008 №152 «Про затвердження зупинок громадського транспорту на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі», а саме, доповнити його зупинкою «ЗТМК» (по вул. Тепличній, в напрямку Північного шосе).

4. Організувати відстій автобусів маршруту №27 «Вокзал «Запоріжжя - 1» – Міська лікарня №7» навпроти будинку №13 по вул. Луначарського.

5. Внести зміни до реєстру міських автобусних маршрутів загального користування, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської від 22.06.2012 №214 «Про затвердження реєстру міських автобусних маршрутів загального користування та проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів», замінивши назви автобусних маршрутів загального користування:

5.1. По маршруту №27: «Вокзал «Запоріжжя - 1» - Профілакторій Абразивного комбінату» на «Вокзал «Запоріжжя-1» – Міська лікарня №7».

5.2. По маршруту №73: «вул. Глазунова - Набережна» на «ЗТМК - Набережна».

6. Затвердити для винесення на конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в місті Запоріжжі перелік автобусних маршрутів загального користування (додається).

7. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради:

7.1. Організувати проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів загального користування в місті Запоріжжі за об’єктами та умовами згідно з додатком.

7.2. На підставі документів, зазначених п.2.2 даного рішення, організувати заходи з внесення нової зупинки «Міська лікарня №7», в обох напрямках руху, до Переліку зупинок громадського автотранспорту м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.04.2008 №152.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Дроздова Ю.В.

 

 

Перший заступник міського

голови з питань діяльності

виконавчих органів ради                                                           Д.О.Свіркін

Прикріплені файли:

Dodatku.doc