Про затвердження матеріалів пасажирообстеження та проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів

Рішення виконавчого комітету №374 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” із змінами і доповненнями та від 18.02.1997 №176 “Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту” зі змінами і доповненнями, наказом Міністерства транспорту України від 21.01.1998 №21 “Про затвердження Порядку і умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом” (зі змінами), наказами Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007 №285 “Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху”, від 07.05.2010 №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорту маршруту (зі змінами), наказом Державного комітету України по житлово - комунальному господарству від 15.05.1995 №21 “Про затвердження Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту”, а також базуючись на результатах обстеження пасажиропотоків, проведених державним підприємством “Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут” та пропозиціях автопідприємств - перевізників, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до автобусного маршруту загального користування №25 “Вокзал “Запоріжжя-1” – вул. Червонополянська” та викласти його в наступній редакції: “Міськпаливо – вул. Червонополянська”, в прямому напрямку: пр. Моторобудівників (зупинки: Міськпаливо, Центральна прохідна, Андріївський собор, вул. Іванова) – вул. 8 Березня (зупинки: Ботанічний сад, вул.Звільнена, вул.Шевченка) – вул.Куйбишева  (зупинки: вул.Куйбишева, Школа №52) – вул.Арсенальна (зупинка – вул.Толбухіна)  вул.Червонополянська (зупинки: Яслі-сад, Інтернат №6, вул. Червонополянська). Розворот: вул. Червонополянська (зупинка– вул. Червонополянська) – вул. Таганрозька – вул. Червонополянська  (зупинка: вул. Червонополянська) та в зворотному напрямку: вул. Червонополянська (зупинки: вул. Червонополянська, Інтернат №6, Яслі-сад) – вул. Арсенальна (зупинка – вул. Толбухіна) – вул. Куйбишева (зупинка– Школа №52) – вул. 8 Березня  (зупинки: вул. Куйбишева, вул. Шевченка,   вул. Звільнена,        Ботанічний сад)    пр. Моторобудівників   (зупинки:   вул. Іванова, Андріївський собор, Центральна прохідна, Міськпаливо).

2. Закрити та виключити з міської транспортної мережі міста автобусні маршрути загального користування:

1.1. Маршрут №11 “вул. Арочна – Вокзал “Запоріжжя-1”.

1.2. Маршрут №25 “Вокзал “Запоріжжя-1” – вул. Червонополянська”.

1.3. Маршрут №28 “Порт ім. Леніна – вул. Пархоменка”.

2. Відкрити автобусні маршрути міського пасажирського транспорту загального користування:

2.1. Маршрут “вул. Арочна – вул. Свердлова” з кількістю транспортних засобів в звичайному режимі руху – 1 од. класу 1,ІІ,А та режимі маршрутного таксі – 1 од. класу В,А.

2.2. Маршрут “Міськпаливо – вул. Червонополянська” з кількістю транспортних засобів в звичайному режимі руху – 1 од. класу 1,ІІ,А та режимі маршрутного таксі – 1 од. класу В,А.

2.3. Маршрут “вул. Анголенка – Кільцева” з кількістю транспортних засобів в звичайному режимі руху – 2 од. класу 1,ІІ,А та режимі маршрутного таксі – 11 од. класу В,А.

3. Присвоїти автобусним маршрутам загального користування порядковий номер:

3.1. Маршрут “вул. Арочна – вул. Свердлова” – №11.

3.2. Маршрут “Міськпаливо – вул. Червонополянська” – №25.

3.3. Маршрут “вул. Анголенка – Кільцева” – №18.

4. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Жовтневому району:

4.1. Організувати проведення заходів з обладнання зупинки “вул. Свердлова”, визначеної рішенням виконкому міської ради від 26.04.2013 №141/1, відповідно до Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту (КДП 204/12 Україна 240-95).

4.2. Повідомити управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради про завершення заходів з обладнання та введення вищезазначеної зупинки в експлуатацію, з наданням відповідних документів.

5. Затвердити в маршрутній мережі міста автобусні маршрути загального користування:

5.1. Маршрут №77 “вул. Олімпійська – Завод “Запоріжкабель” з кількістю транспортних засобів в звичайному режимі руху – 4 од. класу 1,ІІ,А та режимі маршрутного таксі – 16 од. класу В,А.

5.2. Маршрут №96 “Комбінат “Запоріжсталь” – Нікопольський поворот” з кількістю транспортних засобів в звичайному режимі руху – 2 од. класу 1,ІІ, експресному – 6 од. класу  1,ІІ   та   режимі   маршрутного     таксі – 4 од. класу В,А. Зупинки для експресного режиму руху, в прямому та зворотному напрямках: Комбінат “Запоріжсталь”, пр. Металургів, вул. С.Тюленіна, пр. Радянський, вул. Гудименка, 17-й Хортицький мкрн., Нікопольський поворот.

6. Внести зміни до реєстру міських автобусних маршрутів загального користування, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської від 22.06.2012 №214 “Про затвердження реєстру міських автобусних маршрутів загального користування та проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів”:

6.1. Замінити назви автобусних маршрутів загального користування в реєстрі:

6.1.1. По маршруту №77: “вул. Олімпійська — Арматурний завод” на “вул. Олімпійська — Завод “Запоріжкабель”.

6.1.2. По маршруту №96: “вул. Діагональна — Нікопольський поворот” на “Комбінат “Запоріжсталь” - Нікопольський поворот”.

6.2. Включити автобусні маршрути загального користування до реєстру:

6.2.1. Маршрут №11 “вул. Арочна – вул. Свердлова”.

6.2.2. Маршрут №18 “вул. Анголенка — Кільцева”.

6.2.3. Маршрут №25 “Міськпаливо — вул. Червонополянська”.

7. Затвердити для внесення на конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в місті Запоріжжі перелік автобусних маршрутів загального користування (додається).

8. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради:

8.1. Організувати проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів загального користування в місті Запоріжжі за об’єктами та умовами згідно з додатком.

8.2. Укласти додаткові угоди до договорів по маршрутах, зазначених           в п. 5 даного рішення, та організувати внесення змін до паспортів маршрутів.

8.3. На підставі документів, зазначених в п.4.2 даного рішення, організувати заходи щодо внесення нової зупинки «вул. Свердлова» до Переліку зупинок громадського автотранспорту м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.04.2008 №152.

8.4. Розірвати договори з підприємствами-перевізниками, які обслуговують маршрути №11 “вул. Арочна — Вокзал “Запоріжжя-1” (договір від 30.12.2010 №5) та №25 “Вокзал “Запоріжжя-1” - вул. Червонополянська” (договір від 30.12.2010 №16) після затвердження результатів конкурсів. 

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Дроздова Ю.В.

 

 

Міський голова                                О.Ч.Сін

Прикріплені файли:

Dodatku.rar