Про затвердження матеріалів пасажирообстеження та проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів

Рішення виконавчого комітету №102 від 28.03.2014. Дата оприлюднення 28.03.2014

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” із змінами і доповненнями та від 18.02.1997 №176 “Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту” зі змінами і доповненнями, наказами Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 №480 “Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом”, Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007 №285 “Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху”, від 07.05.2010 №278 “Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорту маршруту” (зі змінами), а також базуючись на результатах обстеження пасажиропотоків, проведених державним підприємством “Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут” та пропозиціях автопідприємств - перевізників, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити в маршрутній мережі міста автобусний маршрут загального користування №31 “ТЦ “Епіцентр, Ашан” - Сімферопольське шосе” з кількістю транспортних засобів в звичайному режимі руху - 1 од. класу 1,ІІ,А,В та режимі маршрутного таксі - 2 од. класу В,А.

2. Внести зміни до реєстру міських автобусних маршрутів загального користування, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської від 22.06.2012 №214 “Про затвердження реєстру міських автобусних маршрутів загального користування та проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів”, замінивши в реєстрі назву автобусного маршруту №31 “ТЦ “Епіцентр, Ашан” - Торговельний центр “Метро” на “ТЦ “Епіцентр, Ашан” - Сімферопольське шосе”.

3. Затвердити для винесення на конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в місті Запоріжжі перелік автобусних маршрутів загального користування (додається).

4. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради:

4.1. Організувати проведення конкурсів на право обслуговування автобусних маршрутів загального користування в місті Запоріжжі за об’єктами та умовами згідно з додатком.

4.2. Розірвати договір з товариством з обмеженою відповідальністю  “Феникс-Авто” по маршруту №31 “ТЦ “Епіцентр, Ашан” - Торговельний центр “Метро” (договір від 23.07.2013 №24) після затвердження результатів конкурсів.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Дроздова Ю.В.

 

 

Перший заступник міського

голови з питань діяльності

виконавчих органів ради                                                           Д.О.Свіркін

Прикріплені файли:

Dodatku.rar