Про введення в дію рішення постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №34а

Рішення виконавчого комітету №537 від 23.12.2015. Дата оприлюднення 23.12.2015

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про ціни і ціноутворення», постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» із змінами і доповненнями, наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи протокол від 02.12.2015 №3 засідання постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі та лист підприємства - перевізника, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Ввести в дію рішення постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (додається).
2. Прийняти пропозиції приватного акціонерного товариства «Запорізьке автотранспортне підприємство 12329» щодо тимчасового встановлення, до 01.04.2016, тарифу на послуги з перевезення одного пасажира на міському автобусному маршруті загального користування №34а «ст. «Фільтрова» - «ВАТ «Запоріжвогнетрив» у розмірі: в звичайному режимі – 3,0 грн., в режимі маршрутного таксі – 4,0 грн.
3. Приватному акціонерному товариству «Запорізьке автотранспортне підприємство 12329» надавати розрахунки тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту до виконавчого комітету міської ради згідно вимог діючого законодавства.
4. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради укласти, з 01.01.2016, договір надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, терміном на п’ять років, з переможцем конкурсу на маршруті №34а.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.
    

Міський голова                                                                                                                В.В.Буряк 
 

Прикріплені файли:

dodatok_537.doc