Про затвердження Переліку зупинок громадського автотранспорту

Рішення виконавчого комітету №787 від 19.12.2016. Дата оприлюднення 19.12.2016

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», рішеннями виконавчого комітету Запорізької міської ради, враховуючи пропозиції районних адміністрації Запорізької міської ради, а також з метою упорядкування назв зупинок міського громадського електро- та автотранспорту загального користування, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити Перелік зупинок громадського автотранспорту (додається).

2. Внести зміни до Реєстру міських автобусних маршрутів загального користування, затвердженого п. 2 рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.06.2016 №316 «Про внесення змін до Переліку зупинок громадського автотранспорту та затвердження реєстру міських автобусних маршрутів загального користування», в частині назв маршрутів, виклавши їх в наступній редакції:

2.1. Маршрут №34 «Далекі дачі - ПрАТ «Запоріжвогнетрив».

2.2. Маршрут №34а «Станція «Фільтрова» - ПрАТ «Запоріжвогнетрив».

2.3. Маршрут №47 «вул. Зачиняєва – вул.Розенталь - вул. Зачиняєва».

2.4. Маршрут №49 «вул. Товариська – вул. Героїв 93-ї бригади - вул. Товариська».

2.5. Маршрут №68а «пр. Металургів – Завод «Дніпроспецсталь».

2.6. Маршрут №69 «пл. Запорізька – пров. Квітковий».

2.7. Маршрут №75 «вул. Героїв 37-го батальйону – 4-й Південний мкрн».

3. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.04.2008 №152 «Про затвердження зупинок громадського транспорту на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжя» (зі змінами) вважати таким, що втратило чинність.

4. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, згідно з п. 1 даного рішення, організувати внесення змін, в частині назв зупинок громадського автотранспорту, до паспортів автобусних маршрутів регулярних перевезень міського сполучення та договорів надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (шляхом укладання додаткових угод).

5. Доручити підприємствам-перевізникам внести зміни до паспортів автобусних маршрутів регулярних перевезень міського сполучення, в частині назв зупинок громадського автотранспорту, згідно з додатком до даного рішення.

6. Рекомендувати департаментам, управлінням, відділам Запорізької міської ради керуватися даним рішенням.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                      В.В.Буряк

Прикріплені файли:

dodatok 787.rar