Про введення в дію рішення постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті (об’єкт конкурсу) загального користування

Рішення виконавчого комітету №419 від 02.08.2017.

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про ціни і ціноутворення», постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» із змінами і доповненнями, наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи протокол №2 від 31.07.2017 засідання постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі та лист товариства з обмеженою відповідальністю «Юністар-Авто», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Ввести в дію рішення постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті (об’єкт конкурсу) загального користування (додається).

2. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Юністар -Авто», тимчасово, до 01.12.2017, використовувати тариф на послуги з перевезення одного пасажира на міському автобусному маршруті загального користування №24 «Вокзал Запоріжжя-ІІ – вул. Б.Завади» в звичайному режимі – 4,00 грн, в режимі маршрутного таксі – 4,00 грн.

3. Підприємству -перевізнику, зазначеному у п.2 даного рішення, надати розрахунки тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту до виконавчого комітету Запорізької міської ради згідно з вимогами діючого законодавства.

4. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради укласти з товариством з обмеженою відповідальністю «Юністар-Авто» договір надання послуг з перевезення пасажирів на маршруті №24 «Вокзал Запоріжжя-ІІ – вул. Б.Завади» з 08.08.2017 терміном на п’ять років.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

 

Міський голова                                                                      В.В. Буряк

Копії документа для завантаження