Про призначення тимчасових перевізників на автобусних маршрутах загального користування №69 та №81

Рішення виконавчого комітету №258 від 26.05.2017.

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» із змінами і доповненнями та від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, враховуючи результати перевірок, проведених управлінням з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради розірвати в односторонньому порядку з 05 червня 2017:

1.1. З товариством з обмеженою відповідальністю «АВТО - КОНТИНЕНТАЛЬ» договір надання послуг з перевезення пасажирів від 30.08.2012 №10 на автобусному маршруті загального користування №69 «пл. Запорізька – пров. Квітковий».

1.2. З товариством з обмеженою відповідальністю «Приміські сполучення» договір надання послуг з перевезення пасажирів від 27.09.2013 №31 на автобусному маршруті загального користування №81 «вул. Товариська – 4-й Південний мкрн».

2.Призначити Фізичну особу Микитенка Миколу Олександровича для тимчасового обслуговування автобусного маршруту загального користування №69 «пл. Запорізька – пров. Квітковий».

3. Призначити товариство з обмеженою відповідальністю «Січ Альянс Груп» для тимчасового обслуговування автобусного маршруту загального користування №81 «вул. Товариська – 4-й Південний мкрн».

4. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, терміном до трьох місяців (з моменту підписання), укласти з підприємствами, визначеним п.2 та п. 3 даного рішення, договори надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування за формою, що додається.

5. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Січ Альянс Груп», на час дії договору, використовувати тариф на послуги з перевезення одного пасажира на міському автобусному маршруті загального користування   №81 «вул. Товариська – 4-й Південний мкрн»  в звичайному режимі у розмірі 4,00 грн., в режимі маршрутного таксі - 4,00 грн.

6. Дозволити Фізичній особі Микитенку Миколі Олександровичу, на час дії договору, використовувати тариф на послуги з перевезення одного пасажира на міському автобусному маршруті загального користування   №69 «пл. Запорізька – пров. Квітковий»  в звичайному режимі у розмірі 4,00 грн., в режимі маршрутного таксі - 4,00 грн.

7. Включити маршрут №81 до переліку об’єктів конкурсу при організації проведення планового конкурсу на обслуговування автобусних маршрутів загального користування в місті Запоріжжі.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

 

Міський голова                                                        В.В.Буряк

Копії документа для завантаження