Про затвердження автобусного маршруту загального користування №17 «Арматурний завод – Вокзал Запоріжжя-І»

Рішення виконавчого комітету №796 від 18.12.2017. Дата оприлюднення 26.12.2017

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановами Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями та від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» зі змінами і доповненнями, наказом Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 №480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010 №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорту маршруту» (зі змінами), Програмою розвитку та вдосконалення міського пасажирського транспорту в місті Запоріжжя на 2017-2019 роки зі змінами, затвердженою рішенням Запорізької міської ради від 25.01.2017 №36, враховуючи звіт про науково-дослідну роботу «Комплексне обстеження пасажиропотоків на маршрутах міського пасажирського транспорту загального користування в місті Запоріжжі» від 27.07.2017, акт про готовність автобусного маршруту до відкриття від 22.11.2017 та лист ЗКПМЕТ «Запоріжелектротранс», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до Переліку зупинок громадського автотранспорту, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 19.12.2016 №787, в частині введення зупинки «На вимогу» (в зворотному напрямках руху) по вул. Звенигородській (Дніпровський район).

2. Затвердити в маршрутній мережі міста автобусний маршрут загального користування «Арматурний завод – Вокзал Запоріжжя-І» відповідно до напрямків, зазначених у додатку 1 до даного рішення, з кількістю транспортних засобів в звичайному режимі руху – 15 од. класу І (місткістю від 80 пасажирів).

3. Внести автобусний маршрут «Арматурний завод – Вокзал Запоріжжя-І» до реєстру міських автобусних маршрутів загального користування, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.06.2016 № 316 «Про внесення змін до Переліку зупинок громадського автотранспорту та затвердження реєстру міських автобусних маршрутів загального користування» та присвоїти йому номер 17.

4. Визначити місцями для розвороту та короткострокової стоянки автобусів маршруту:

4.1. Розворотне кільце тролейбусів по вул. Звенигородській.

4.2. Привокзальну площу залізничного вокзалу Запоріжжя-І.

5. Призначити Запорізьке комунальне підприємство міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» для обслуговування автобусного маршруту загального користування №17 «Арматурний завод – Вокзал Запоріжжя-І» з режимом роботи та розкладом руху в звичайному режимі 15 одинці класу  І (місткістю від 80 пасажирів).

6. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради:

6.1. Укласти з підприємством, визначеним п.5 даного рішення, договір надання послуг з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №17 за формою, наведеною у додатку 2 до даного рішення, на тримісячний термін з дати підписання.

6.2. Організувати проведення конкурсу на право обслуговування автобусного маршруту загального користування №17 «Арматурний завод – Вокзал Запоріжжя-І» за об’єктом та умовами, які затверджуються даним рішенням.

7. Дозволити Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс», на час дії договору, використовувати тариф на послуги з перевезення одного пасажира на міському автобусному маршруті загального користування №17 в звичайному режимі у розмірі 4,00 грн.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.

 

 

Міський голова                                                                         В.В.Буряк