Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №428 «Про затвердження норм споживання теплової енергії на 1м2 загальної площі на опалення багатоквартирних будинків м. Запоріжжя, в яких розташовані населення, бюджетні, релігійні та інші споживачі теплової енергії та порядок розподілу обсягів теплової енергії між житловими і нежитловими приміщеннями багатоквартирних будинків м. Запоріжжя при наявності будинкових засобів обліку теплової енергії»

Рішення виконавчого комітету №6 від 17.01.2018. Дата оприлюднення 18.01.2018

Керуючись Законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», виконавчий  комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №428 «Про затвердження норм споживання теплової енергії на 1м2 загальної площі на опалення багатоквартирних будинків м. Запоріжжя, в яких розташовані населення, бюджетні, релігійні та інші споживачі теплової енергії та порядок розподілу обсягів теплової енергії між житловими і нежитловими приміщеннями багатоквартирних будинків м. Запоріжжя при наявності будинкових засобів обліку теплової енергії».

2. Концерну «Міські теплові мережі» врахувати прийняття цього рішення у взаємовідносинах зі споживачами житлово-комунальних послуг.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  ради  Бородая О. М.

 

 

Міський голова                                                              В.В.Буряк