Про надання фінансової допомоги

Рішення виконавчого комітету №576 від 03.12.2018. Дата оприлюднення 07.12.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 22.11.2017 №28 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2012 № 79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Запоріжжя», від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №425 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», розглянувши звернення комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств Жовтневого району» від 05.11.2018 №01-05/11/2018 щодо надання фінансової безповоротної допомоги,  виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Градпроект» в рамках розвитку та підтримки інфраструктури міста, за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу на погашення кредиторської заборгованості (заробітної плати, єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, орендної плати з юридичних осіб та рентна плата за спеціальне використання води) шляхом перерахування комунальному підприємству «Комбінат комунальних підприємств Жовтневого району» коштів у сумі 252445,71 (двісті п’ятдесят дві тисячі чотириста сорок п’ять гривень 71 коп.).

2. Комунальному підприємству «Комбінат комунальних підприємств Жовтневого району» забезпечити погашення кредиторської заборгованості, передбаченої пунктом 1 даного рішення та надати разом з районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району звіт щодо використання безповоротної фінансової допомоги постійній депутатській комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради та департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., голову районної адміністрація Запорізької міської ради по Олександрівського району  Мостового В.О.

 

 

Міський голова                                                            В.В.Буряк