Про визначення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням коштів бюджету міста та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності міста

Рішення виконавчого комітету №661 від 27.12.2018. Дата оприлюднення 02.01.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20.10.2016 № 281, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 11.11.2016 № 01469/29599  «Про затвердження Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначені вартості будівництва об’єктів» (зі змінами), враховуючи лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 11.10.2018 № 7/15.3/10639-18 виконавчий комітет Запорізької міської ради 

ВИРІШИВ:

  1. При встановлені розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням коштів бюджету міста та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності міста керуватися наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20.10.2016 № 281.
  2. Величина, нижче якої не може бути розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням коштів бюджету міста та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності міста визначається у складі вихідних даних на проектування для звичайних умов будівництва за розрядом складності робіт 3,8, з використанням показника середньомісячної заробітної плати у будівництві (у розрахунку на одного штатного працівника) за попередній звітний рік, що оприлюднюється на офіційному веб-сайті Державної служби статистики України, збільшеного на прогнозний індекс споживчих цін на поточний рік (у середньому до попереднього року), який є складовою основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України, що схвалюються Кабінетом Міністрів України.
  3. Розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням коштів бюджету міста та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності міста встановлюється головним розпорядником коштів або замовником будівництва за погодженням з головним розпорядником коштів бюджету міста.
  4. Рішення виконавчого комітету міської ради від 07.02.2017 № 50 «Про визначення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів бюджету міста та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності міста» вважати таким, що втратило чинність.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

 

Міський голова                                              В.В.Буряк