Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя тротуарів від ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ”

Рішення міської ради №46 від 26.06.2019. Дата оприлюднення 03.07.2019

         Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.4 Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ”, враховуючи висновки районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ” тротуари, які є об’єктами права державної власності та перебувають на балансі товариства, у кількості 8 од., зазначені в додатку до рішення.

         2. Закріпити на праві оперативного управління майно, зазначене в п.1 даного рішення за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 даного рішення та закріплення його на праві оперативного управління за останньою.

         4. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району:

         4.1. Узгодити з ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ” проектно-кошторисну документацію на проведення ремонтних робіт об’єктів вулично-дорожньої мережі, зазначених в додатку до рішення .

         4.2. Здійснити заходи щодо укладання договору з ПРИВАТНИМ  АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ” на фінансування та оплату ремонтних  робіт  об’єктів  вулично-дорожньої  мережі,  зазначених  в додатку до рішення, згідно з узгодженою проектно-кошторисною документацією.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./ та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста /Адаманов О.Ф./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження