Про внесення змін до Положень виконавчих органів Запорізької міської ради та визнання таким, що втратило чинність рішення Запорізької міської ради від 29.08.2018 №50 «Про присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в м.Запоріжжя і затвердження Положення про департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради» в частині

Рішення міської ради №48 від 26.06.2019. Дата оприлюднення 03.07.2019

         Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  «Про архітектурну діяльність», «Про основи містобудування», з метою впровадження на території м.Запоріжжя Тимчасового порядку реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 №367 «Деякі питання дерегуляції господарської діяльності», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Визнати такими, що втратили чинність пункти 1-3 рішення Запорізької міської ради від 29.08.2018 №50 «Про присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в м.Запоріжжя і затвердження Положення про департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради».

         2. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради з 01.07.2019 року приймати рішення про присвоєння або зміну адреси об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, відповідно до вимог Тимчасового порядку реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 №367. 

         3. Внести зміни до Положення про департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 25.01.2017 № 52, виклавши його в новій редакції (додається).

         4. Внести змін до Положення про департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 29.08.2018 № 50, виклавши його в новій редакції (додається).

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради    Мішка С.М. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                                     В.В.Буряк