Про надання фінансової допомоги

Рішення виконавчого комітету №390 від 12.09.2019. Дата оприлюднення 13.09.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 22.11.2017 №28 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Запоріжжя», від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №425 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», розглянувши звернення комунального підприємства «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» про надання фінансової безповоротної допомоги, в рамках розвитку та підтримки інфраструктури міста, що полягає у впроваджені в м.Запоріжжі системи диспетчеризації транспорту, задіяного на пасажиро-перевезеннях, з метою організації та управління рухом пасажирського транспорту виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Градпроект» в рамках розвитку та підтримки інфраструктури міста, за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу комунальному підприємству «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» у сумі 460 871 (чотириста шістдесят тисяч вісімсот сімдесят одна) грн. 00 коп. для подальшого впровадження в м.Запоріжжі системи диспетчеризації транспорту, задіяного на пасажиро-перевезеннях.

2. Контроль за цільовим використанням коштів комунальним підприємством «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» покласти на орган управління майном підприємства – управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради.

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради та комунальному підприємству «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» надати звіт щодо використання підприємством безповоротної фінансової допомоги постійній депутатській комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк