Про закріплення майна на праві господарського відання за комунальним підприємством “Титан”

Рішення виконавчого комітету №435 від 07.10.2019. Дата оприлюднення 09.10.2019

Керуючись ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, на підставі звернення комунального підприємства “Титан”, враховуючи лист та документи, надані районною адміністрацією Запорізької міської ради по Дніпровському району та висновок департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, для забезпечення належного утримання та експлуатації майна, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємст-вом “Титан” майно, розташоване на площі Енергетиків, а саме: металеву огорожу 102,51 кв.м з цоколем 18,03 куб.м та бетонну огорожу 55,72 кв.м.

2. Комунальному підприємству “Титан”   здійснити заходи щодо прове-дення незалежної оцінки майна, зазначеного в п.1 рішення та облікувати його на балансі підприємства, вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки у відповідності до вимог чинного законодавства.

3. Зобов'язати комунальне підприємство “Титан” надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання п.2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника місь-кого голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради                                                        С.М.Мішок