Про надання згоди на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Заводському району за адресою: вул.Аматорська, б.56, м.Запоріжжя»

Рішення міської ради №59 від 24.06.2020. Дата оприлюднення 01.07.2020

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», зважаючи на зміни, внесені до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт» від 13.04.2011 №466, з метою подальшої реалізації проєктів будівництва, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Заводському району за адресою: вул.Аматорська, б.56, м.Запоріжжя». Коригування 2.

         2. Надати повноваження на підписання нотаріально завіреної згоди на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Заводському району за адресою: вул.Аматорська, б.56, м.Запоріжжя». Коригування 2 міському голові Буряку В.В.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та на постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк