Про надання згоди на проведення робіт «Будівництво газової котельні для теплозабезпечення Запорізької загальноосвітньої школи I-III ступенів №17 Запорізької міської ради Запорізької області»

Рішення міської ради №66 від 24.06.2020. Дата оприлюднення 01.07.2020

          Згідно рішення Запорізької міської ради від 27.05.2020 № 32 було визначено перелік об'єктів нового будівництва , капітального ремонту та реконструкції, згідно до якого потрібно отримати нотаріально завірену згоду відповідно до  постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2020р. № 218, та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України № 466 від 13.04.2011, з метою подальшої реалізації проєкту, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Надати згоду на проведення  робіт по об’єкту «Будівництво газової котельні для теплозабезпечення Запорізької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 17 Запорізької міської ради Запорізької області , розташованої за адресою: м.Запоріжжя, вул. Освітянська, 20»

          2. Надати повноваження на підписання нотаріально завіреної згоди на проведення робіт по вище зазначеному об’єкту, міському голові В.В. Буряку.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Зайцева В.О.

 

 

Міський голова                                                                              В.В. Буряк