Про відмову в наданні дозволу гр. Бєлому Л.Л. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки по вул. Ялтинській, 7 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

Рішення міської ради №73 від 24.02.2021. Дата оприлюднення 03.03.2021

            Розглянувши подані матеріали, враховуючи, що Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо проведення земельних торгів» скорочено перелік випадків надання земельних ділянок в оренду без проведення земельних аукціонів, Законом України «Про місцеве само-врядування в Україні», Запорізька  міська  рада

ВИРІШИЛА:

            1. Відмовити гр. Бєлому Леоніду Леонідовичу в наданні дозволу на розробку в установленому порядку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки по вул. Ялтинській, 7 орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та подальшої передачі її в оренду.

            2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин   (Полюсов В.В.).

 

 

Міський голова                                                                          В.В. Буряк