Про надання фінансової допомоги

Рішення виконавчого комітету №181 від 06.05.2021. Дата оприлюднення 12.05.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 22.11.2017 №28 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Запоріжжя», від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №425 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», розглянувши звернення Запорізької міської організації ветеранів України від 28.04.2021 №30 щодо надання фінансової безповоротної допомоги, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Градпроект» в рамках фінансування та інвестування інших об’єктів та сфер діяльності, за рахунок прибутку, одержаного  від фінансово - господарської  діяльності  підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу на придбання нагородної та  сувенірної  продукції,  яка присвячена 76–й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, шляхом перерахування Запорізькій міській  організації  ветеранів  України  коштів у сумі 170 000,00 (сто сімдесят тисяч) грн. 00 коп. для придбання подарункових наборів.

2. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради та Запорізькій міській організації ветеранів України надати звіт щодо використання організацією безповоротної фінансової допомоги постійній депутатській комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконкому ради.

 

Міський голова                                          В.В.Буряк