Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 27.01.2020 № 32 «Про уповноваження інспекторів з паркування департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради»

Рішення виконавчого комітету №202 від 24.05.2021. Дата оприлюднення 27.05.2021

Керуючись ст.ст. 219, 265-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Запорізької міської ради від 27.04.2016 №36 «Про структуру виконавчих органів Запорізької міської ради, загальну чисельність апарату Запорізької міської ради та її виконавчих органів» зі змінами від 23.04.2021, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 27.01.2020 №32 «Про уповноваження інспекторів з паркування департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради»», а саме:

1. Надати повноваження інспекторів з паркування наступним посадовим особам департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради: заступнику директора-начальнику управління безпеки та якості міста, заступнику начальника управління-начальнику відділу правового моніторингу управління безпеки та якості міста, начальнику відділу адміністративного забезпечення управління безпеки та якості міста, заступнику начальника відділу адміністративного забезпечення управління безпеки та якості міста, головному спеціалісту відділу адміністративного забезпечення управління безпеки та якості міста, завідувачу сектору-інспектору з паркування першого сектору інспекторів з паркування управління безпеки та якості міста, головному спеціалісту-інспектору з паркування першого сектору інспекторів з паркування управління безпеки та якості міста, завідувачу сектору-інспектору з паркування другого сектору інспекторів з паркування управління безпеки та якості міста, головному спеціалісту-інспектору з паркування другого сектору інспекторів з паркування управління безпеки та якості міста, завідувачу сектору-інспектору з паркування третього сектору інспекторів з паркування управління безпеки та якості міста, головному спеціалісту-інспектору з паркування третього сектору інспекторів з паркування управління безпеки та якості міста.

2. Уповноважити інспекторів з паркування департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради:

2.1. Розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 3 та 7 ст. 122 (в частині порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів), ч.ч. 1, 2 та 8 ст. 152-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення;

2.2. Проводити тимчасове затримання транспортного засобу шляхом доставки для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку у разі вчинення порушення, передбаченого ч. 3 та ч. 7 ст. 122 (порушення правил зупинки, стоянки в межах м. Запоріжжя), ч. 1 ст. 152-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у випадках, передбачених ч. 3 ст. 265-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а так само у разі вчинення порушень, передбачених ч. 2 та ч. 8 ст. 152-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                 В.В. Буряк