Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/01/2006

Рішення міської ради від 25.01.2006 № 59 «Про затвердження договору на спільне фінансування КУ МЧС „Запоріжсталь” і „Дніпроспецсталь” у 2006 році»

У зв'язку з недостатнім фінансуванням галузі охорони здоров'я міста Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити договір на спільне фінансування КУ МЧС „Запоріжсталь” і „Дніпроспецсталь” у 2006 році (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення (Туліна Г.І.).

Міський голова Є.Г. Карташов
  ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення міської ради
25.01.2006 № 59

ДОГОВІР №_______
На спільне фінансування КУ МСЧ „Запоріжсталь” і „Дніпроспецсталь” у 2006 році

 

м. Запоріжжя „____”_________ 200 р.

ВАТ „Запоріжсталь”, іменоване надалі „Учасник 1 Сторони 1”, в особі заступника голови правління Рабцуна Олександра Івановича, що діє на підставі Статуту, ВАТ „Електрометалургійний завод „Дніпроспецсталь”, іменоване надалі як „Учасник 2 Сторони 1”, в особі виконуючого обов'язки голови правління Чернявського Віктора Івановича, що діє на підставі Статуту, ВАТ „Запорізький завод феросплавів”, іменоване надалі як „Учасник 3 Сторони 1”, в особі голови правління Кравченко Павла Олександровича, що діє на підставі Статуту, ВАТ „Запорізький сталепрокатний завод”, іменоване надалі як „Учасник 4 Сторони 1”, в особі голови правління – генерального директора Порвіна Юрія Миколайовича, що діє на підставі Статуту, ВАТ „Запоріжкокс”, іменоване надалі як „Учасник 5 Сторони 1”, в особі першого заступника генерального директора по комерційним та фінансовим питанням Ващиліна Станіслава Вікторовича, що діє на підставі Статуту, ВАТ „Запорізький завод металоконструкцій”, іменоване надалі як „Учасник 6 Сторони 1”, в особі голови правління Романенко Геннадія Миколайовича, що діє на підставі Статуту, ВАТ „Запоріжстальбуд-1”, іменоване надалі як „Учасник 7 Сторони 1”, в особі голови правління Лисенко Олександра Микитовича, що діє на підставі Статуту, з однієї сторони, при одночасному згадуванні – „Учасники Сторони 1”, і уповноважений орган власник – Виконавчий комітет Запорізької міської ради, іменований надалі „Учасник 1 Сторони”, в особі Запорізького міського голови Карташова Євгена Григоровича, що діє на підставі Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Комунальна установа „Медсанчастина „Запоріжсталь” і „Дніпроспецсталь”, іменована надалі як „Учасник 2 Сторони 2”, в особі головного лікаря Сколібога Сергія Олександровича, що діє на підставі Статуту, Заводська районна адміністрація Запорізької міської ради, іменована надалі „Учасник 3 Сторони 2”, в особі голови Заводської районної адміністрації Бірюка Олександра Івановича, що діє на підставі Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” з другої сторони, при одночасному згадуванні – „Учасники Сторони 2”, уклали даний договір у нижченаведеному:

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

 1.1. Керуючись ст. ст. 16, 18, 26, 27, 28, 32 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” № 280/97-ВР від 21.05.1997 р. (зі змінами і доповненнями), ст. ст. 18, 24 Основ законодавства України про охорону здров'я № 2801-XII від 19.11.1992 р., Учасники Сторони 1 і Учасники Сторони 2 для забезпечення і реалізації загальних інтересів територіальної спільноти, приймають на себе зобов'язання по спільному фінансуванню Учасника 2 Сторони 2, у порядку і на умовах, передбачених дійсним договором.
1.2. Фінансування Учасника 2 Сторони 2 здійснюється за рахунок коштів Учасників Сторони 1 і головного розпорядника бюджетних коштів – Заводської районної адміністрації Запорізької міської ради, Учасника 3 Сторони 2.
1.3. Учасник 2 Сторони 2 здійснює медичне обслуговування мешканців м. Запоріжжя, у т. ч. працівників Учасників Сторони 1, наділених статусом Ветеран праці відповідного підприємства – учасника Сторони 1.

2. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ СТОРОНИ 1

2.1. Учасники Сторони 1 приймають на себе зобов'язання по фінансуванню Учасника 2 Сторони 2 у розмірі:
2.1.1. 100% обсягу фінансування необхідного для функціонування поліклініки.
2.1.2. 50% обсягу фінансування необхідного для функціонування стаціонару.
2.2. Утримання споруд Учасника 2 Сторони 2, у тому числі і оплата за спожиті енергоносії, здійснюється за рахунок Учасників Сторони 1.
2.3. Частка кожного з Учасників Сторони 1 щодо питомої ваги у фінансуванні Учасника 2 Сторони 2, та фінансування у грошовому вимірі Учасника 2 Сторони 2 визначена Додатком №1 до даного договору. Зміна частки кожного з Учасників Сторони 1 у фінансуванні Учасника 2 Сторони 2 здійснюється шляхом укладання додаткової угоди між Учасниками Сторони 1 та Учасником 2 Сторони 2.
2.4. Учасники Сторони 1 щомісячно протягом перших 3 (трьох) робочих днів поточного місяця перераховують місячну потребу грошових коштів на поточний рахунок спеціального фонду із зазначенням платежу „суми за дорученням” Учасника 2 Сторони 2, визначену додатком № 1 даного договору.

3. ПРАВА І ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ СТОРОНИ 2

 3.1. За рахунок бюджетних коштів Учасник 1 Сторони 2 приймає на себе зобов'язання по фінансуванню Учасника 2 Сторони 2 в розмірі 50% обсягу фінансування необхідного для функціонування стаціонару, згідно розрахунку, який є невід'ємною частиною зазначеного договору (Додаток № 2).
3.2. Учасник 2 Сторони 2 зобов ' язується вчасно надавати медичну допомогу мешканцям м. Запоріжжя, у тому числі працівникам і ветеранам праці Учасників Сторони 1, включаючи проведення профілактичних оглядів.
3.3. Учасник 2 Сторони 2 щомісячно у термін до 20 числа місяця наступного за звітним, направляє на адресу Учасників Сторони 1 звіт про використання отриманих коштів.

4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

 4.1. За невиконання або неналежне виконання прийнятих на себе зобов'язань по даному договору винна сторона несе відповідальність відповідно до чинного законодавства України.
4.2. Учасник Сторони 1, що прострочив прийняті на себе зобов'язання по фінансуванню Учасника 2 Сторони 2 не має права на отримання медичних послуг до виконання прийнятих на себе зобов'язань.
4.3. Учасник Сторони 1, що виконав прострочене чи пропущене зобов'язання другого Учасника Сторони 1, має право пред'явлення до нього регрес них вимог у порядку, передбаченому діючим ЦК України.

5. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

 5.1. Сторони згодні, що у випадку виникнення форс-мажорних обставин (дії нездоланної сили, що не залежать від волі Сторін), зокрема: війни, військових дій іншого характеру, блокади, ембарго, інших міжнародних санкцій, валютних обмежень, інших дій держав, що створюють неможливість виконання Сторонами своїх зобов'язань, стихійних лих, Сторони звільняються від виконання своїх зобов'язань на період дії зазначених обставин.
5.2. У випадку, якщо дія зазначених обставин продовжується понад 90 днів, кожна зі Сторін має право на розірвання Договору і не несе відповідальності за таке розірвання за умови, що вона сповістить про це іншій Стороні не пізніше, ніж за 30 днів до розірвання.
5.3. Достатнім доказом форс-мажорних обставин і їхньої тривалості є документ, виданий відповідною Торгово – Промисловою Палатою.

6. ВИРІШЕННЯ СУПЕРЕЧОК

 6.1. Будь-яка суперечка, що виникає по нинішньому Договору або у зв'язку з ним, підлягає розгляду в порядку, передбаченому чинним законодавством України в господарському суді за місцем перебування відповідача з обов'язковим дотриманням претензійного порядку врегулювання суперечок.

7. ІНШІ УМОВИ

 7.1. У відповідності з чинним законодавством Учасник 1 Сторони 1 має статус платника податку на прибуток на загальних умовах.
7.2. У відповідності з чинним законодавством Учасник 2 Сторони 1 має статус платника податку на прибуток на загальних умовах.
7.3. У відповідності з чинним законодавством Учасник 3 Сторони 1 має статус платника податку на прибуток на загальних умовах.
7.4. У відповідності з чинним законодавством Учасник 4 Сторони 1 має статус платника податку на прибуток на загальних умовах.
7.5. У відповідності з чинним законодавством Учасник 5 Сторони 1 має статус платника податку на прибуток на загальних умовах.
7.6. У відповідності з чинним законодавством Учасник 6 Сторони 1 має статус платника податку на прибуток на загальних умовах.
7.7. У відповідності з чинним законодавством Учасник 7 Сторони 1 має статус платника податку на прибуток на загальних умовах.
7.8 Учасники Сторони 2 є неприбутковими організаціями і не є платниками податку на прибуток.
7.9. У випадку втрати або при зміні статусу платника податку на прибуток, сторона, для якої наступили такі обставини, зобов'язана на протязі трьох днів повідомити про ці обставини іншу сторону по даному договору.
7.10. Цей договір набирає сили з 01.01.2006 р. і діє до 31.12.2006 р. або його розірвання проводиться у встановленому з діючим законодавством порядку.
7.11. Жодна зі Сторін не має права передавати третій стороні права і зобов'язання по даному договору без письмової згоди на це інших сторін за договором.
7.12. Усі додатки по даному договору є його невід'ємною частиною.
7.13. У разі прийняття Урядових рішень щодо умов оплати праці працівників бюджетної сфери, які викликають збільшення видатків на заробітну плату Учасника 2 Сторони 2, обсяг додаткових зобов'язань Учасників Сторони 1 буде здійснено шляхом укладання додаткової угоди між Учасниками Сторони 1 та Учасником 2 Сторони 2, та внесення на сесії Запорізької міської ради відповідних змін до бюджету міста.

8. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ І РЕКВІЗИТИ СТОРІН

 

ВАТ „Запоріжсталь”69008,
м. Запоріжжя, вул. Південне шосе, 72
р/р 26003032840001
АКБ „Індустріалбанк” МФО 313848
ЕДРПОУ 00191230

КУ „Медсанчастина „Запоріжсталь” та „Дніпроспецсталь”
69035, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 3
р / с 35429004001698 МФО 813015
ОКПО 00440213 в УДК
Запорізькій обл.

ВАТ „Електрометалургійний завод „Дніпроспецсталь”69008,
м. Запоріжжя, вул. Південне шосе,
р/р 26007301300755,
Орджонікідзевське від. ПІБ
м. Запоріжжя МФО 313333
ОКПО 00186536

 

ВАТ „Запорізький завод феросплавів”
69035, м. Запоріжжя, вул. Діагональна, 11
р / р 26006130029044 в ЗАО КБ „Приватбанк” м.
Дніпропетровськ МФО 305299
ОКПО 00186542

 

ВАТ „Запорізькій сталепрокатний завод” 69600 м. Запоріжжя,
ГСП – 1086, р / р 26009301099
в ЗФ „МТ-Банк” МФО 313816
ОКПО 00191247

 

ВАТ „Запоріжкокс”
69600 м. Запоріжжя ГСП – 681,
АКБ „Індустріалбанк”
р / р 26003005410004 МФО 313849
ОКПО 00191224

 

ВАТ „Запорізькій завод металоконструкцій”
69008, м. Запоріжжя р / р 26003024290001 в
АКБ „Індустріалбанк” МФО 313849
ОКПО 05402588

 

ВАТ „Запріжстальбуд-1” 69008,
м. Запоріжжя, вул. Південне шосе, промзона
р / р 2600700858001 в АКБ „Індустріалбанк”
МФО 313849
ОКПО 04851255

9. ПІДПИСИ СТОРІН 

Міський голова
____________ Є.Г. Карташов

 

Зам. голови правління
ВАТ „Запоріжсталь”
___________ О.І. Рабцун

Голова Заводської районної
адміністрації Запорізької міської ради____________ О.І. Бірюк

В.о. голови правління ВАТ
„Електрометалургійний завод „Дніпроспецсталь”
____________ В.І. Чернявський

Головний лікар КУ „Медсанчастина
„Запоріжсталь” та „Дніпроспецсталь”
____________ С.О. Сколібог

Голова правління ВАТ „Запорізький завод феросплавів”
____________ П.О. Кравченко

 

Голова правління
генеральний директор ВАТ
„Запорізький сталепрокатний завод”
____________ Ю.М. Порвін

 

Перший заступник генерального
Директора по комерційним та
Фінансовим питанням ВАТ
„Запоріжкокс”
____________ С.В. Ващилін

 

Голова правління ВАТ „Запорізький завод
металоконструкцій”
____________ Г.М. Романенко

 

Голова правління ВАТ
„Запоріжстальбуд-1”
____________ О.М. Лисенко

 

Секретар ради І.І. Наливайко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення