Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

04.01.2024 13:15

Комунальники наводять лад у парках та скверах

65967d41009c9__2.jpg

Фахівці КП «Титан» та «Зеленбуд» щодня наводять чистоту на вулицях та зелених зонах, у парках та скверах. У пріоритеті – сезонні роботи: прибирання сміття, вивезення гілля і листя та обрізка дерев.

Так, з початку нового року працівники комунальних підприємств чимало роботи виконали з прибирання та вивезення опалого листя. "Зеленбудівці" очистили від листя газони по вулицях Патріотичній, Добровольчих Батальйонів, Сорочинській, Сергія Синенка, у парку ім. Гагаріна та біля райадміністрації у Шевченківському районі.

Також комунальники навантажили та вивезли опале листя у парку ім. Гагаріна, з вулиці Сергія Синенка, з вулиць Історичної, Республіканської та інших вулиць в Заводському та Шевченківському районах. Крім того, прибрали листя у сквері по вул. Дорошенка - Рубана, по вулиці Патріотичній та по проспекту Моторобудівників.

З початку тижня "зеленбудівці" виконали обрізку дерев на зеленій зоні по вул. Звенигородській, вул. Чумаченка, у сквері по вулиці Стефанова, у сквері Зв'язківців, а також провели формування крон дерев біля райадміністрації у Шевченківському районі та у сквері по вулиці Верхній.

Крім того, комунальники прибрали, навантажили та вивезли гілля з вулиць Вознесенівського району, з парку Сагайдачного та з парку Поколінь. А також навели чистоту у парку Трудової Слави.

Водночас працівники КП «Титан» з початку нового року виконали роботи з прибирання території парків та скверів у Заводському районі, прибрали опале листя у сквері по вул. Клубній та навели чистоту у парку Перемоги.

1.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg