Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

11.01.2024 16:35

Комунальники наводять лад у Шевченківському районі

659feb56aa96c__o_1hiq960g06v7suf1f11aol1uth8v.jpg

У Шевченківському районі тривають роботи з комплексного благоустрою. У районній адміністрації розповіли, що було виконано за період з 5 по 11 січня.

Так, протягом звітного періоду КРБП «Зеленбуд» виконували роботи з розчищення та посипки протиожеледними сумішами тротуарів  у парку ім. Академіка В.Я.Клімова, сквері по вул. Бочарова, на колі по вул. Іванова, проводили обрізку дерев по вул. Ігоря Сікорського.

Крім того, в районній адміністрації відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб, на якому було розглянуто 2 питання. Також цього дня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, де розглянуто 50 питань.

Як повідомили в райадміністрації, мешканці квартальних комітетів  №115/124 готували та передали обіди для захисників та захисниць з територіальної оборони, а також теплі речі, ковдри, смаколики, а жителі  квартального комітету №96  пошили білизну  та передали у військовий шпиталь. А голова квартального комітету № 92 роздала жителям 140 харчових наборів  від Запорізького обласного благодійного фонду «Будинок милосердя».