Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

12.01.2024 10:50

В Олександрівському районі ліквідовують наслідки негоди

659fec6f0ebb5__ЕЛУАШ.jpg

Як повідомили в Олександрівській райадміністрації, в районі не припиняються роботи з наведення ладу на території. Впродовж тижня – з 5 по 11 січня - фахівці районної адміністрації тримали на контролі ліквідацію наслідків негоди комунальними підприємствами з залученням їх особового складу та спецтехніки.

Так, фахівці КП «ЕЛУАШ» виконували роботи з утримання вулично-шляхової мережі району: розчистили та обробили протиожеледною піщано-соляною сумішшю зупинки громадського транспорту, "кишені" для заїзду транспорту, тротуари, магістральні та другорядні автошляхи, а також дороги приватного сектору. Використали 227 тонн посипкового матеріалу. У виконанні робіт було задіяно 6 одиниць техніки та 7 дорожніх працівників.

Також у ліквідації наслідків негоди були задіяні працівники КП «Запоріжремсервіс». Вони розчищали та посипали відсівом внутрішньоквартальні дороги по вулицях Козачій, Українській, Запорізькій, Фортечній та Шкільній. Всього використали 60 тонн відсіву.

Працівники КРБП «Зеленбуд» розчищали та посипали пішохідні доріжки в парках та скверах району, використали 1,5 тонни відсіву. До виконання робіт було залучено 16 працівників . Крім того, "зеленбудівці" розпиляли та вивезли 2 повалених дерева по вулиці Костянтина Великого, 8 та по вул. Гоголя, 147. Також працівники КП «Запоріжремсервіс» розпиляли дерева по вул. Олександрівській, 88, а співробітники ДСНС у пров. Тихому, 7.