Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

11.01.2024 16:45

У Комунарському районі відзвітували про роботу в умовах ворожих обстрілів та зими

659ff8571e5e3__комун.jpg

Так, за інформацією представників Комунарської райадміністрації, впродовж тижня на території району головними завданнями були ліквідація наслідків попередніх ворожих обстрілів, а також боротьба з наслідками негоди. Зокрема, продовжуються обстеження пошкодженого житла приватного сектору внаслідок збройної агресії рф та оформлення відповідних документів.

Паралельно з цим відбулось засідання громадської комісії з житлових питань. Члени комісії розглянули заяви про взяття на квартирний облік і зняття з обліку. Детально розглянувши усі питання порядку денного, члени комісії прийняли рішення поставити на квартирну чергу учасників бойових дій з числа вимушено переміщених осіб, а також зняти з черги учасника бойових дій, кошти на придбання житла якого отримано від держави.

У зв’язку з погіршенням погодних умов 8 і 9 січня районна адміністрація організувала заходи з очищення території району від снігу.

КП «Запоріжремсервіс» виконано посипання протиожеледною сумішшю на внутрішньоквартальних територіях (спуски-підйоми) Космічного та Південного мікрорайонів. Працювало 2 одиниці техніки.

Фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» під час негоди організували цілодобову роботу 9 одиниць техніки та 13 працівників.

Районною дільницею КРБП «Зеленбуд» були задіяні всі робітники для розчищення та посипання доріжок у парках та скверах. У парку ім. Ю. Гагаріна працював один трактор, посипано 3000 кв. м доріжок.

ТОВ «КК «МРІЯ» (Космічний м/р): працювало 10 осіб, використано на обробку внутрішньоквартальних територій 1,5 тонни відсіву. Працівники обслуговують 36 житлових будинків.

УК «ВІРА»: працювало 35 осіб. Використано на обробку внутрішньоквартальних територій 2,8 тонни відсіву. На обслуговуванні перебуває 96 житлових будинків.

КК «Місто для людей» (Південний м/р): на обслуговуванні у компанії 28 житлових будинків. Працювало 13 осіб, використано 1,3 тонни відсіву на обробку внутрішньоквартальних територій.

Окрім розчищення від снігу та посипання протиожеледною сумішшю, у районі були проведені наступні роботи:

фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, щоденно прибирали 57 зупинок. Виконувалися роботи з ручного очищення тротуару по проспекту Соборному та дороги від наносного грунту і випадкового  сміття по вул. Автозаводській та вул. Космічній; 

працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» на території району щоденно, згідно з закріпленням, прибирали газони від сміття на площі орієнтовно 166 000 кв. м, очищали 250 урн в парках та скверах, підмітали доріжки на площі орієнтовно 5500 кв. м.

Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» виконано роботи з огляду та наладки  мереж зовнішнього освітлення за заявками 15-80 по вул. Святоволодимирівській, вул. Дослідна станція, ТП-1167 містечко переселенців, по вул. Космічній (від пр. Соборного до вул. Броньової), вул. Василя Вишиваного та світлофорного об’єкту на перехресті вул. Космічної – вул. Броньової.