Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25.01.2024 14:50

Фахівці «Запоріжремсервісу» ремонтують житло

65b257c01e802__житловий-фонд.jpg

Як розповіли у КП «Запоріжремсервіс», один із пріоритетів діяльності підприємства - підтримка у належному технічному стані житлового фонду міста та ремонти у будинках, що раніше постраждали в результаті ракетних обстрілів.

Необхідні ремонтні роботи комунальники виконують щодня. Наразі на підприємстві підбили підсумки виконаних робіт за останній тиждень, з 18 по 24 січня.

Завдяки фахівцям з покрівельних робіт на одному з будинків, що постраждав від ракетного удару, облаштовано новий дах.

У будинках № 14 і 62 по вулиці Незалежної України, № 12 по вул. Валерія Лобановського,  №11 по вул. Трегубенка, № 9 по Парковому бульвару та № 187 по проспекту Соборному виконано скління вікон. А по пр. Соборному, 187 - ще й відремонтували водостічні труби та жолоби. У сусідньому будинку, що по пр. Соборному, 185 - виконали покрівельні роботи.

У будинку по вул. Героїв Крут, 15 - зробили теплоізоляцію трубопроводів.

Замінили інженерні мережі холодного водопостачання у модульному містечку для ВПО по вул. Стешенка, 18. Також по вулицях Л. Жаботинського, 65, Республіканській, 76 і Новицького, 10 - замінили запірну арматуру. Нові одиниці пристроїв перекривання носія встановлено на системах опалення у будинках по вул. Автоклубній, 56 і вул. Республіканській, 69.

За трьома адресами у Вознесенівському районі спеціалісти «Запоріжремсервісу» загерметизували вводи. А по вулицях Лівобережній, 8 і Павлокічкаській, 15 виконали ремонт дверей.

А також провели профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж в 11-ти запорізьких будинках.