Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

07.02.2024 16:10

Комунальники наводять лад у місті

65c38b9269e26__ЗБ-07.02---2.jpg

Новий робочий тиждень для працівників КРБП «Зеленбуд» розпочався з очищення території міста від сміття, обрізки дерев та вивезення гілля і опалого листя.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» навели чистоту по вулиці Сорочинській, у парку Трудової Слави, у скверах Заводського району, зокрема у сквері ім. 30-річчя Визволення України, по вулиці Бочарова та у скверах Шевченківського району, а також прибрали випадкове сміття з зелених зон у Шевченківському районі.

Крім того, працівники КРБП «Зеленбуд» прибрали, навантажили та вивезли опале листя у Комунарському і Заводському районах. Очистили від опалого листя газони по вулицях: Історичній, Героїв 93-ї Бригади, Ситова, у парку по вулиці Нагнибіди тощо.

Також комунальники навантажили та вивезли гілля з вулиць Комунарського і Вознесенівського районів та з вулиці Петра Сагайдачного, що у Дніпровському районі.

Чимало роботи виконали комунальники щодо догляду за деревами. Так, «зеленбудівці» провели обрізку дерев по вулицях: Олексія Поради, Сєдова, Героїв 55-ї Бригади, по проспекту Ювілейному, по бульвару Вінтера та по бульвару Шевченка. Крім того, обрізали кущі по вулиці Сєдова та видалили поросль дерев вздовж дороги до аеропорту.

ЗБ-07.02---1.jpg ЗБ-07.02.jpg