У Комунарському районі проводиться активна роз’яснювальна робота з підприємцями

29.07.2021 11:41

У Комунарській районній адміністрації відбулося засідання комісії з упорядкування роботи об’єктів сфери обслуговування під головуванням заступника голови районної адміністрації Олександра Позднякова.

Всього за 7 місяців поточного року організовано та проведено 13 засідань районної комісії з упорядкування роботи об'єктів сфери обслуговування, на яких розглянуто 34 питання: 26 - щодо розміщення засобів пересувної мережі й укладання договорів на право користування місцями, 6 - внесення нових місць та 2 - внесення змін до договорів.

Систематично проводиться робота з власниками тимчасових споруд з питання дотримання правил благоустрою та торгівлі, а також щодо своєчасності та повноти сплати за договорами на право користування місцем для розміщення тимчасових споруд та об’єктів пересувної мережі.

За І півріччя поточного року до міського бюджету надійшло 500,2 тис. грн плати за користування місцями для розміщення тимчасових споруд та об’єктів пересувної мережі.

Всього в районі комплексною схемою розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності затверджено 334 тимчасові споруди, з них встановлено 289.